Servicii

LITIGII

Cabinetul de Avocatura Tudor Ion asigura asistarea si reprezentarea clientilor in fata organelor jurisdictionale si a instantelor judecatoresti de toate gradele.

Asiguram servicii in urmatoarele domenii:

AVOCAT DREPT PENAL

In principiu, activitatea cabinetului nostru se desfasoara in domeniul dreptului penal si procesual penal unde, serviciile noastre includ:

– consultatii si consiliere juridica in domeniul dreptului penal si procesual penal, asistenta si reprezentare in fata organului de urmarire penala si a instantelor de judecata precum si in fata oricarei autoritati publice, participarea in conditiile legii la efectuarea actelor de urmarire penala (audieri, perchezitii, expertize), informari despre stadiul procesual al cauzelor in care acordam asistenta.

AVOCAT DREPT CIVIL

– Servicii juridice privind valorificarea si apararea drepturilor si intereselor legitime nascute din raporturile de drept civil, regimul proprietatii, contracte, obligatii, garantii, raspunderea civila delictuala, drepturi locative, proprietate imobiliara, succesiuni.

AVOCAT DREPT COMERCIAL

– Servicii de asistenta pentru intocmirea de documente cu continut juridic ale societatilor, redactarea de acte constitutive, acte aditionale, dizolvarea si lichidarea societatilor comerciale, participam la negocieri.
– Drept administrativ
– Infiintari societati comerciale
– Consultanta, asistenta si reprezentare juridica in litigi de natura comerciala
– Servicii de consultanta pentru subiecte participante la raporturile juridice de drept financiar si fiscal.

AVOCAT DREPT CONTENCIOS SI ADMINISTRATIV

– Servicii juridice persoanelor care se considera vatamate in drepturi ori interese legitime de catre o autoritate publica printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal al unei cereri.

AVOCAT DREPT FINANCIAR SI FISCAL

– Servicii de consultanta pentru subiecte participante la raporturile juridice de drept financiar si fiscal.

AVOCAT DREPTUL MUNCII

– Servicii juridice pentru persoane fizice in cadrul raporturilor de munca, pentru persoane juridice in relatiile cu autoritatile competente, modificari intervenite in derularea contractelor de munca, litigii de munca.

AVOCAT DREPTUL CONCURENTEI

– Servicii juridice in domeniul reglementarilor care asigura existenta competitiei economice si exercitarea loiala a acesteia.

AVOCAT DREPTUL FAMILIEI

Oferim cu profesionalism servicii in Dreptul Familiei:
– divort;
– partaj;
– stabilirea filiatiei;
– incredintare minori si pensie de intretinere;
– stabilire program vizitare minor.

AVOCAT DREPT PROPIETATE INDUSTRIALA SI INTELECTUALA, DREPT DE AUTOR

– Servicii de asistenta juridica privind protectia drepturilor de propietate industriala asupra marcilor, inventiilor, modelelor industriale.
– Servicii juridice in domeniul reglementarilor care asigura existenta competitiei exonomice si exercitarea loiala a acesteia

AVOCAT LEGISLATIE RUTIERA SI ACCIDENTE

– Servicii de asistenta juridica pentru  persoane implicate in accidente de circulatie

Distribuie pe: