skip to Main Content
0724.260.393 avocat_tudorion@yahoo.com

Accidente – Despagubiri accidente rutiere

avocat-accidente

In cazul in care sunteti implicat intr-un accident rutier in care nu sunteti vinovat, aveti dreptul deplin la despagubiri  pentru pagubele produse.

Se cunoaste faptul ca pretul despagubirii victimelor implicate in accidente rutiere se negociaza la sange cu societatile de asigurari, care nu se lasa induiosate de certificatul medico-legal. Un Avocat Accidente este cel care va poate ajuta in obtinerea despagubirilor in urma unui accident rutier.

Avocat Accidente Tudor Ion este specializat in recuperari de daune, datorita anilor de experienta si a cazurilor rezolvate cu brio, oferind consultanta si reprezentare juridica pentru recuperarea daunelor provenite din accidente auto, vatamare corporala din culpa si omor din culpa.

Printre cele mai des intalnite cazuri se numara:

  •     ucidere din culpa;
  •     vatamare corporala din culpa;
  •     conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor stupefiante;
  •     parasirea locului accidentului.

Un avocat are obligatia sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare referitoare la consultanta juridica acordata clientilor si este specializat in recuperari de daune rezultate in urma unor contracte de asigurari sau a unor accidente rutiere.

www.avocat-tudor.ro

0724260393

Avocat Bucuresti

Ne puteti contacta pentru orice detalii legate de serviciile oferite de cabinetul nostru de avocatura - 0724 260 393

Back To Top web hosting inregistrare domenii gazduire site hosting romania inregistrare domeniu gazduire domenii gazduire site gazduire domenii gazduire web host site magazin online gazduire web magazin online gazduire woocommerce redactare articole articole seo gazduire e-mail advertoriale seo pret advertoriale seo gazduire website gazduire email gazduire mail gazduire e-mail gazduire website agentie web design oferta creare site web oferta creare site web magazin online pret oferta magazin online agentie de web design